Afdaling Zell am Ziller op video

Zillertal Arena

Afdaling Zell am Ziller op video

Zell am Ziller en de zwarte dalafdaling. De dalafdaling die is geopend in januari 2016 en je hoeft niet meer met de gondel naar het dal. Wel is het zo dat het een zwarte afdaling is. Voor niet geoefende skiërs is dit niet echt aan te raden want er zitten een aantal steile passages in de piste.

Wij hebben de hele afdaling opgenomen via onze helmcamera en ga dan maar even voor zitten. Er zitten absoluut steile stukken bij die ook behoren bij een zwarte piste. De piste was perfect geprepareerd en we zijn blij dat we in het vervolg gewoon naar beneden kunnen skiën. Maar let op. Piste is wel voor de gevorderde skiër.

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Cityhouse Flipside Groot Banner

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×