Afdaling Zinsberg naar het dal van Brixen im Thale

Brixen im Thale Nieding

Afdaling Zinsberg naar het dal van Brixen im Thale

Afgelopen dagen maakte we melding dat er op de dalafdaling van Brixen im Thale ook een stukje piste wordt gebouwd voor de mensen die wat minder makkelijk een bepaalde passage kunnen afkomen. Deze ligt bij Nieding en daar komt nu een zogenaamde “umfahrung” Dit kun je HIER nog eens nalezen.

Maar als de omstandigheden perfect zijn is het een geweldige afdaling. Vorig jaar was zo perfecte dag en die lange afdaling hebben we opgenomen. Helemaal van de top van de Zinsbergbahn en dan zo richting het dal. Je kon ook niet overal te hard gaan want we houden het wel veilig natuurlijk.

Bekijk deze beelden maar eens…. krijgen jullie ook weer zin in de wintersport?

Wij zijn al weer aan het aftellen. Waar gaan jullie heen op wintersport? Nog niets gevonden kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

SkiWelt Brixen im Thale afdaling Nieding

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×