Afdalingen op de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn Super pistes

Afdalingen op de Kitzsteinhorn Kaprun

Vandaag zijn we aanwezig op de Kitzsteinhorn in Kaprun. We kwamen de dag ervoor nog wat afdalingen tegen die we hadden opgenomen op 10 januari 2020. Het was deze dag echt kaiserwetter en als het alemaal meezit dan krijgen we dat vandaag ok. Deze afdalingen willen we jullie alvast laten zien. Vandaag sowieso komen er een aantal livevideos op instagram en facebook voorbij. Dus nieuwe beelden live kun je dus weer gaan bekijken.

Een video Update van 31 december 2021 die krijgen jullie pas in het nieuwe jaar te zien. Voor nu even de afdalingen…

Kaprun Kitzsteinhorn Black Mamba

Ook een video van de afdaling Black Mamba. Benieuwd hoe deze is?

We proberen de komende tijd nog wel meer mooie afdalingen in beeld te brengen als het weer maar meewerkt. Kaiserwetter geeft dan altijd wel mooie beelden. Nieuwe beelden vanaf de Kitzsteinhorn kunnen jullie alweer snel hier op dit platform bekijken.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...