Afscheid Eibergbahnen SkiWelt Scheffau

Eibergbahn I en II Scheffau

Bergstation Eibergbahn I en II

Afscheid Eibergbahnen SkiWelt Scheffau

Afgelopen weekend kon je nog in de Eibergbahn I en II. De allerlaatste keer dat deze lift draaide in SkiWelt Scheffau.

Na tientallen jaren dienst te hebben gedaan is het nu einde oefening. De lift mag met pensioen en uiteraard komt er een moderne voor terug. Wij hebben begrepen dat er een 8 zitslift voor terug komt die uiteraard sneller en comfortabeler is.

In het nieuwe seizoen dat begin december 2024 van start gaat is deze te bewonderen.

Jan was dit Paasweekend nog in het gebied en nam daar de volgende video op.

Het winterseizoen is ten einde gekomen en ondanks de warme periode die we hebben gehad kon er in Scheffau tot het eind van het seizoen geskied worden. Voor volgend seizoen hopen we uiteraard op een lange echte winter.

Scheffau Eibergbahnen

De bouw zal al snel gaan plaatsvinden en in mei zullen we zeker weer verslag daarvan doen. Je kunt er dan al in principe komen met de Mountainbike, wandelen kan natuurlijk ook.

Scheffau Eiberg

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×