Afscheid van de Krokusvakantie 2023

Afscheid van de Krokusvakantie 2023

Wij zijn weer terug in Nederland en hebben toch een redelijk goede week gehad. Als je het vergelijkt met de week ervoor dan mag je in je handen knijpen dat er nog sneeuw is gevallen en ook dat er kaiserwetter op sommige dagen is ontstaan.

Iedereen die aan deze vakanties zijn verbonden zijn ook inmiddels alweer thuis. Voor ons was de rit naar Nederland op zondag ok. Geen files gehad terwijl wel iedereen zo’n beetje om heeft gereden want de A3 bij Nurnberg was dicht. Dan maar via Stuttgart een weg die we weinig rijden maar je kon er prima doorrijden.

Hieronder nog de laatste foto’s die we afgelopen weekend hebben genomen. Wij zijn zeker nog niet voor het laatst geweest en kijken alweer uit naar het volgende tripje.

Wanneer dat is dat hangt nu wel even van het weer af. Komend weekend zeker niet daar staat wat vloeibare neerslag vermeld tot een behoorlijke hoogte. Je zou het dan echt in skigebieden moeten zoeken boven de 2000 meter. Maar wie weet veranderd het weer nog. De planning is om half maart voor jullie weer een video update te maken. Uit welk gebied dat is nog een verrassing, ook voor ons. We proberen de goede sneeuw op te zoeken.

Brixental CampingWelt 4 maart 2023

Brixental CampingWelt 4 maart 2023

Hohe Salve 4 maart 2023

Hohe Salve


Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Tot binnenkort weer in de sneeuw.

Mesnerwirt Westendorf

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...