Afscheid van het Winterseizoen Hallo Zomerseizoen

Westendorf E-bike Mountainbike

Afscheid van het Winterseizoen Hallo Zomerseizoen

Het winterseizoen is voorbij, ook voor ons. 30 april 2023 was de laatste skidag en nu richten we ons voornamelijk op het zomerseizoen.

Hieronder de laatste skimeters die we op 30 april 2023 hebben afgelegd.

Maar mocht je nog willen skiën of boarden dan is dat natuurlijk mogelijk op de gletsjers. Op de Pitztaler Gletsjer kun je dat nog doen dit weekend. De laatste dag dat je daar nog wat bochten kan draaien is zondag 7 mei 2023.

Söll Hoch Söll Wilderkaiser

Als je dit leest hebben we ons eerste rondje op de e-mountainbike weer achter de rug en nu al kunnen we zeggen dat we het skiën niet missen. Nee we willen juist de bergen in trekken op de mountainbike. Als je een keer in de bergen bent en als je normaal gesproken een wandelaar bent probeer eens een dagje op de mountainbike het is echt FANtastisch.

Ook gaan de  bergpassen weer geleidelijk open. De Grossglockner Hochalpenstrasse is al open en de Timmelsjoch Hochalpenstrasse zal ook binnenkort open gaan.

Als we nog iets over de wintersport berichten dan zijn dat vooral de nieuwtjes en of nieuwe bergbahnen die er gebouwd gaan worden.

Ook hebben we voor jullie nog een TIPS pagina in elkaar gezet. Daar kun je onder andere per Bundesland zien wat er te doen is. Deze pagina is zeker niet volledig, we vullen hem iedere keer aan op wat we tegen komen. Hebben jullie zelf tips stuur dit dan op naar info@fantastischoostenrijk.nl

We wensen jullie nu alvast veel voorpret als je deze zomer naar Oostenrijk gaat en uiteraard heel veel plezier. Wij proberen er weer een mooi zomerseizoen van te maken en jullie mee te nemen wat wij zoal tegenkomen in Oostenrijk.  Blijf ook daarom FANtastisch Oostenrijk volgen. Ook op de diverse sociale media kanalen.

Westendorf @Lindsey Kieboom-Overvliet

foto @Lindsey Kieboom-Overvliet

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...