Afwisselend zonnig, bewolkt en af ​​en toe nat

Afwisselend zonnig Stubaier Gletsjer 2900 meter Topfoto Kaiserwetter

Afwisselend zonnig, bewolkt en af ​​en toe nat. De meivakantie is gaande waarbij een hoop Nederlanders er even weer uit gaan o.a. naar het mooie Oostenrijk.

Begin van de nieuwe week verloopt niet zoals je het zou willen in je vakantie. Vandaag verloopt het weer in Oostenrijk namelijk wisselvallig dankzij een lage drukgebied. Aan de noordkant van de Alpen en in het noorden en oosten begint de dag met regen elders schijnt de zon. In de middag verschuift het zwaartepunt van de buien verder naar het zuiden. Er waait een frisse en stevige wind uit het westen tot noordwesten.

Maximumtemperaturen liggen vandaag tussen de 11 en 20 graden.

Morgen overheerst de bewolking en zal de zon zich sporadisch laten zien met name in de ochtend. In de middag zullen buien zich over het hele land verspreiden waarbij soms flinke buien kunnen gaan vallen. Met een zwakke wind zullen de maximum temperaturen tussen de 10 en 17 graden uitkomen.

Afwisselend zonnigVerdere trend

Langzaamaan zal de neerslag minder worden echter zal woensdag nog regenachtig blijven met name in het oosten. Door het lage drukgebied stroomt er koudere lucht het land binnen waardoor de sneeuwgrens zakt naar 1200 á 1500 meter. Maximum ligt tussen de 10 en 18 graden. Donderdag lijkt het weer zich te stabiliseren met meer zon en iets stijgende temperaturen. Het blijft droog met een zwakke wind waardoor het 15 tot 22 graden gaat worden.

Hoe alles verder verloopt morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...