Alain en vrienden in St Anton

St Anton Alain

We kregen een ingezonden stuk van Alain (vanuit St Anton) die in januari met vrienden naar Canada gaat om te gaan heliskiën.

Op donderdag besloten we om twee dagjes naar Oostenrijk te gaan omdat er weer wat sneeuw voorspeld was en zo gebeurde het ook dat we met 5 vrienden naar St Anton trokken waar we elk jaar minimaal 2 maal naartoe gaan.

We moesten er zijn om onze botten te laten aanpassen en een trainingsweekendje te hebben voor ons grote trip naar Canada met CMH Heliski in januari. Fantastische sneeuw en een mooie omgeving.

St Anton

We waren in St Anton en hadden koud weer -13 en ijzige stevige wind maar niets kon ons tegenhouden om eens goed de beentjes los te skiën. Er waren wel nog wat liftjes gesloten en enkele restaurants op deze openingsdagen.

We hadden een fantastisch weekend met nog leuke poedersneeuw en mooie landschappen. En al met al nog weinig volk en nergens ook maar aanschuiven aan de liften.

S’avonds lekker gaan eten en openingsconcert gehoord. Ook  de skipas was zeer voordelig nu met de opening en zo kon er een Willy meer af

Top tijd met topgezelschap. De groeten van Alain Mattele, Jan Sebrechts, Betty Celis, Joren Sebrechts Jef Sebrechts

St Anton

St Anton

Ski Outlet Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×