Almabtrieb hebben jullie nog mooie foto’s?

Söll Almabtrieb

Almabtrieb hebben jullie nog mooie foto’s?

Iedr jaar geven we aandacht aan Almabtrieb, schrijven een behoorlijk lang bericht met alle data wanneer deze plaatsvinden maar dit jaar worden door de bekende omstandigheden een hoop van dit soort feesten afgeblazen.

De koeien, schapen geiten komen zeker naar beneden het dal in, die kunnen niet boven blijven maar het wordt gewoon niet gevierd zoals als ander jaren. Afgelopen week had Harold Tijssen nog 2 foto’s gepost (in de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk) van de dieren die naar het Brixental terugkeerde. Van feest was geen sprake.

Almabtrieb @Harold Tijssen

Brixental @Harold Tijssen


Almabtrieb @Harold Tijssen

Brixental @Harold Tijssen

We willen jullie oproepen om zoveel mogelijk in de reacties op facebook foto’s te plaatsen die op de een of andere manier te maken hebben met een almabtriep of Alpabtrieb in Oostenrijk. We zijn benieuwd naar jullie inzendingen.

Almabtrieb St Johann

Almabtriebe Westendorf

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...