Almabtrieb in de SNEEUW Ötztal

Almabtrieb in de SNEEUW, dat is gisteren toch echt uitgekomen in Zwieselstein en dat ligt in het Ötztal, vlakbij Sölden. Bekijk onderstaande video maar eens.

Om precies te zien waar Zwieselstein ligt. Het dorp ligt op 1.470 meter en ligt tussen de skigebieden van Sölden en Obergurgl/Hochgurgl in.

Zwieselstein kaartje Ötztal

Maar kijken we iets verder in een ander dal dan zien we dat daar de dieren nog even moeten wachten. Bij het dalstation van de 3S Eisgratbahn bij de Stubaier Gletsjer zien we toch nog wat koeien in de sneeuw staan.

Stubaier Gletsjer Koeien in de sneeuw

Almabtrieb in de SNEEUW was het gisteren en hopelijk de komende tijd weer in een heerlijk zonnetje met goede temperaturen. Wil je weten waar er een Almabtrieb nog plaats vindt dit jaar klik dan HIER. Mochten jullie leuke beelden hebben van een Almabtrieb dan zijn we daar zeker in geïnteresseerd. Voor het weerbericht hoe het er allemaal gaat uitzien de komende week. Kijk dan dagelijks op FANtastisch Oostenrijk. Vanaf 8.00 uur in de ochtend staat daar een weerbericht klaar.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld…

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht