Almabtrieb in Fulpmes 10 september 2022 Video

Almabtrieb Jerzens FB Vrienden van FANtastisch Oostenrijk 10 september 2022

Almabtrieb Jerzens FB Vrienden van FANtastisch Oostenrijk 10 september 2022

We berichten zo eind augustus, begin september altijd wel over het almabtrieb en wanneer dat is. Op onze Facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kregen we beelden binnen van Carin van Vark-Stad. Aangezien niet iedereen lid is van deze gratis groep hebben we de videobeelden achter elkaar gezet.

Deze kun je hieronder bekijken.

De komende weken zijn er in veel dorpen almabtrieb feesten. Voor een overzicht hiervan klik HIER.

Almabtrieb Brixen im Thale 18 september 2021

Volgende week zijn wij ook bij een van deze feesten en hopelijk is het weer goed, live updates op facebook zien jullie dan ook zeker voorbij komen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...