Almabtrieb kom je zomaar tegen op de weg!

Almabtrieb Brixental Brixen im Thale

Almabtrieb kom je zomaar tegen op de weg! We kregen van Henny Vonk een korte video en wat foto’s toegezonden van een spontane almabtrieb. Vorige week hebben we al wat beelden laten zien van verschillende almabtriebe in Oostenrijk. Niet dat dit uitbundig wordt gevierd want dat kan gewoon weg niet. Maar het vee moet toch de berg af en dan kleed je ze toch wel even mooi aan. Beelden gemist afgelopen week, klik HIER.

Maar… we kregen van Henny Vonk ook nog wat aparte beelden binnen van een spontane almabtrieb. Dan sta je daar met je auto opeens midden tussen de koeien op de weg.

Almabtrieb Brixental Brixen im Thale

Almabtrieb Brixental Brixen im Thale

Er zullen vast de komende weken vast nog wel ergens spontaan boeren de alm afkomen met koeien, geiten of welke dieren dan ook. Hebben jullie foto’s en of video’s. Stuur deze maar in via info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Haus Steiner

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×