Almabtrieb weekend 19-20 september 2020 VIDEO

Almabtrieb St Johann in Tirol

Almabtrieb weekend 19-20 september 2020 VIDEO

September de maand voor bij uitstek de almabtrieb. Dit jaar worden natuurlijk de koeien, geiten etc naar het dal begeleid. Doorgaans zijn daar ook hele leuke feesten voor georganiseerd in de dorpen. Dit jaar is dat helaas een stukje anders. Maar dat neemt niet weg dat de beesten weer mooi aangekleed beneden zijn aangekomen.

Via onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kregen we vele video’s en foto’s toegezonden en we hebben daar ook een video van gemaakt. Dan zien jullie niet alleen de bewegende beelden maar je hoort ook zeker de koeienbellen.

Almabtrieb

Er zullen de komende weken in een aantal dorpen zeker nog koeien, geiten etc naar beenden gaan komen. Post zeker jullie foto’s en of video’s. Wellicht kunnen we dan daar weer een compilatie van maken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×