Alpeniglu Brixen im Thale

Brixen im Thale Alpeniglu

Alpeniglu Brixen im Thale

De dag voor oud en nieuw vonden we het wel prima wat er allemaal op de pistes gebeurde. Het was Kaiserwetter en we hadden maar één doel deze dag en dat was naar het igldorp gaan. Dat is vrij makkelijk. Je gaat met de gondel naar Hoch Brixen en dan ben je er al.

Daar zijn heerlijke zitjes buiten maar zeker ook staan er strandstoelen (of mag je dat niet zeggen in een wintersportgebied) Daar hebben we een aantal uren gebivakkeerd om vervolgens weer naar het dal te gaan. Veel is er dus niet geskied.

Wel hebben we een korte impressie van deze plek en deze staat hieronder.

Brixen im Thale Alpeniglu

Brixen im Thale Alpeniglu

Brixen im Thale Alpeniglu

Brixen im Thale Alpeniglu

Brixen im Thale Alpeniglu

Brixen im Thale Alpeniglu

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...