Alpenländischer Musikherbst in Ellmau 2015

Alpenländischer Musikherbst in Ellmau 2015

We kregen een vraag in onze e-mail wat er toch aan de hand is op de grote parkeerplaats in Ellmau. We gingen op onderzoek uit maar al heel snel wisten we het al. De Herfstfeesten zijn bijna legendarisch in Ellmau en die worden altijd eind september gehouden. Een giga grote tent wordt er neergezet zodat heel veel mensen hier naar toe kunnen gaan.

Op de facebook pagina van Flycenter Wilder Kaiser hebben we wat fotos gevonden en daar kun je het heel duidelijk zien.

Dit evenement is ook een van de redenen dat er geen bovengrondse parkeergarage mag worden gebouwd anders kan men die tent niet meer kwijt. Er staat wel een zogenaamde ?tiefgarage?gepland maar die is nog even niet doorgegaan. Waarschijnlijk gaat het hier ook weer om de nodige vergunningen.

Maar even terug naar dit evenement. Er komen aardig wat schlagerzangers voorbij maar de bekenste is toch wel ene meneer Hansi Hinterseer. De feesten duren 2 weken zegt men maar we praten eigenlijk over 2 periodes.

Van 23 tot en met 27 september 2015 en van 30 september tot 4 oktober 2015 is er een volprogramma gepland. Ook op de 2 zaterdagen die er zijn is er ook nog eens een grote boerenmarkt in Ellmau. Maar ook op de berg is muziek. Dit keer niet boven aan de Hartkaiserbahn. Reden is dat deze bekende lift nog net niet klaar is maar men heeft wel een programma gemaakt bij het Bergrestaurant Brandstadl en dat ligt natuurlijk bij Scheffau am Wildenkaiser.

En om te zien wie nu die Hansi Hinterseer is nog even zijn nummer die wij ook op onze Aprés Ski pagina hebben staan.

Voor meer info over dit evenement klik HIER

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×