AlpenReizen zoekt een Salesmedewerker Actieve Vakanties!

AlpenReizen Vacature

AlpenReizen zoekt een Salesmedewerker Actieve Vakanties!

Ben jij die ervaren salesmedewerker met een passie voor de bergen? Dan zijn ze bij AlpenReizen opzoek naar jou! Ze hebben namelijk een erg leuke vacature openstaan voor een Salesmedewerker Actieve Vakanties. Het is een uitdagende en veelzijdige functie in een professionele organisatie met een informele sfeer, waarbij de teamspirit hoog in het vaandel staat!

AlpenReizen is een snel groeiende online touroperator gespecialiseerd in actieve vakanties in de Alpen. Ze staan bekend om het unieke productaanbod aan outdoorvakanties, huttentochten en meerdaagse trails, in combinatie met een uitstekende persoonlijke service en een inspirerende website. Samen met het winterlabel Summit Travel bestaat het team op dit moment uit 18 personen, waardoor de lijnen kort zijn.

Als salesmedewerker handel je online boekingen en aanvragen van A tot Z af voor gezinnen, stellen en vriendengroepen. Je hebt dagelijks contact met de klanten per mail of telefoon en hebt je eigen klantbestand.

Ben je benieuwd naar de details van deze vacature? Bekijk dan de website van AlpenReizen!

AlpenReizen website

Alpen Reizen

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht