Alpenreizen

DE ALPEN: EEN GOED BEWAARD GEHEIM

Voor het overgrote deel van de vakantiegangers zijn de Alpen in de zomer nog onontgonnen gebied, getuige de veelal verbaasde reacties als je vertelt dat je in de zomer naar de Alpen gaat. “Dan moet je toch eerst grijs haar hebben?” zie je ze denken. Kenners weten wel beter!

PASSIE VOOR DE BERGEN

AlpenReizen is een online reisorganisatie, die je een zorgeloze en onvergetelijke tijd in de bergen laat beleven! Leidend voor ons is jouw idee over wat je wilt gaan doen. Van een ontspannen vakantie met ‘even helemaal niets’ of een wandel- of fietsvakantie tot een outdoor of zelfs ultra actieve vakantie.?Vanuit onze passie voor de bergen willen we iedereen inspireren met ons veelzijdige aanbod. Enerzijds de liefhebbers, die de Alpen al in hun hart hebben gesloten, maar anderzijds ook degenen die niet in eerste instantie denken aan de Alpen als vakantiebestemming.

“Al op jonge leeftijd hebben de bergen mijn hart gestolen. Met name de combinatie van de overweldigende natuur in de bergen en de veelheid aan mogelijkheden om op actieve wijze te kunnen genieten van deze inspirerende omgeving, spreekt mij enorm aan. Feit dat dit alles te vinden is op relatief korte afstand van Nederland, een afstand die ik jaarlijks vele malen overbrug, maakt dat ik door de jaren heen een Alpenliefhebber pur sang ben geworden!” Antoinette Jacobs, oprichter AlpenReizen

Alpenreizen

WAT MAAKT ALPENREIZEN BIJZONDER:

  • Gratis vakantieadvies
  • Persoonlijke service
  • Verrassend scherp geprijsd

ONZE SERVICE

We besteden veel zorg en aandacht aan onze website, waarbij gebruikersgemak voorop staat. Vrijwel alle accommodaties hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen. Je kunt naar hartenlust accommodaties en activiteiten met elkaar combineren, zodat je geheel naar jouw wensen je eigen unieke reis van ‘A tot Z’ kunt samenstellen en in ??n boeking kan afhandelen.

GOEDKOPER DAN DIRECT BOEKEN

Wij bewijzen dat maatwerk niet altijd meteen duurder hoeft te zijn. Wij kopen onze vakanties met aantrekkelijke kortingen in en laten onze klanten daarin meedelen. Daardoor zijn onze vakanties nagenoeg altijd goedkoper dan wanneer deze direct bij de accommodatie wordt geboekt.

ONZE BELEVENISSEN

Je kunt het zo gek niet bedenken: vrijwel alle denkbare activiteiten zijn mogelijk in de Alpen! Maar niet elke bestemming leent zich voor iedere activiteit. Met behulp van onze jarenlange ervaring met vakanties de Alpen, onze kennis van de bestemmingen en mogelijkheden ter plaatse en niet in de laatste plaats de nauwe banden met onze lokale samenwerkingspartners, wordt ons aanbod voortdurend (door)ontwikkeld.

Neem een kijkje op www.alpenreizen.nl of bel ons op 010 – 767 00 97.

×