Alpine Coaster Hoch Imst langste rodelbaan ter wereld

Alpine Coaster Hoch Imst

Alpine Coaster Hoch Imst langste rodelbaan ter wereld

Op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kwam een leuk bericht binnen van Jacques Lardenoy Selnature. Zelf schreven we al eerder over een Alpine Coaster maar dan op een andere plek. Dit keer willen we aandacht geven aan de Alpine Coaster die in Hoch Imst staat. We hebben het natuurlijk over de zomerrodelbaan.

De Alpine Coaster in Hoch-Imst geeft plezier aan echt alle leeftijden. Een uitstekende uitje voor het hele gezin. Er wordt aangegeven dat als je de eerste rit heb gehad dan zou het duidelijk moeten zijn: “JIJ zult het ook geweldig vinden!”

De start van de Alpine Coaster begint bij het midden station op 1500 meter. Al na een paar meter gaat het al los: bochten, steile bochten en snelle bochten in alle soorten krijg je ze. Maar het kan nog leuker. Er zit juist een bocht in van 450 graden, een geweldige rondje ga je daar draaien en hadden we al verteld dat het de langste zomer rodelbaan is van maar liefst 3,5 kilometer. Daarmee is het ook gelijk de langste rodelbaan van de wereld. In 9 minuten ben je weer beneden.

Wedden dat je dan nog een keer wil!

  • Cijfers van de Alpine Coaster in Hoch Imst
  • Lengte: 3.535 meter
  • Start: op 1500 meter hoogte bij het midden station
  • Hoogteverschil: 500 meter
  • Maximale hoogte boven de grond: 10 meter
  • Hoogtepunt: de 450 graden bocht

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...