Alpinolino Westendorf uitstapje voor de kids

Alpinolino Westendorf uitstapje voor de kids

Het alpinolino in Westendorf is één van de 7 beleveniswerelden van het gebied van SkiWelt Wilderkaiser Brixental. In Juli en Augustus worden hier ook wekelijks op maandag de Alpinolino Kinderfeste georganiseerd. Met de jongere kinderen is dit een leuke ochtend om boven op de berg te besteden.

Via de Alpenrosenbahn in Westendorf kom je gelijk aan de start van het spelletjesparcours. Na inschrijving kunnen de kinderen het parcours af om diverse spelletjes te spelen met aan het einde natuurlijk de verdiende medaille!
Het spelletjes parcours is goed te combineren met een wandeling naar het Panoramarestaurant Choralpe.

Voor €2,- kunnen de kinderen bij het restaurant een houten knikker kopen die je op de Spoggolino knikkerbaan kunt gebruiken. Deze knikkerbaan start bij het Panoramarestaurant Choralpe en eindigt vlakbij het bergstation van de Alpenrosenbahn.

Alpinolino Westendorf

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...