Als eigenaar uw Chalet of Appartement in Oostenrijk goed verhuren?

Chalethuren
Eindelijk is het dan zo ver. Het chalet gekocht, mooi ingericht in Oostenrijkse sfeer en de eigen website volledig ingericht. Laat de verhuur nu maar komen!

Uiteraard wil je het chalet of het appartement zo veel mogelijk weken verhuurd hebben, want alle kosten zoals de hypotheek, water, stroom, gas, verzekeringen en belastingen gaan gewoon door en moeten wel jaarlijks betaald worden.

Vaak merk je al gauw dat het met alleen je eigen website niet zo vol geboekt wordt als je wel zou willen dus ga je op zoek naar andere websites waar je je huis op kunt verhuren. Je zoekt natuurlijk naar websites waar de kosten zo laag als mogelijk zijn en waar je chalet of appartement opvalt, zodat je kunt verhuren tegen de laagst mogelijke kosten.

Dat is het moment waar www.chalethurenoostenrijk.nl natuurlijk in beeld komt! Huurders en verhuurders komen hier bijeen. Je blijft uiteraard baas over je eigen chalet of appartement. Je houdt netjes eigen boekingen, beschikbaarheid en verhuurprijzen bij in de eigenaren portal en plaatst mooie zomer- en winterfoto’s.

Als er een aanvraag of boeking binnen komt, dan wordt die aanvraag goed opgevolgd door Chalet Huren Oostenrijk. Als de boeking een feit is geworden, neem je het gewoon allemaal weer zelf over qua huurovereenkomst en rekeningen richting de boeker.

Ook bestaat er de mogelijkheid dat je zelf alle aanvragen binnen krijgt en verwerkt. Er zijn dus 2 mogelijkheden om samen te gaan werken. Net wat je zelf het beste lijkt.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via info@chalethurenoostenrijk.nl  zodat we samen kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Pitztal Rifflsee

Banner Chalethuren Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht