Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee het is toch nog goed gekomen

Marcel was er vandaag live bij in de ochtend

Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee het is toch nog goed gekomen

Afgelopen week werd de Weissensee geteisterd door sneeuwval en hoge temperaturen. Dit waren niet de ingrediënten dat het ijs nu supergoed maakt. Er zijn ook een aantal wedstrijden niet doorgegaan. Juist voor de mensen die alleen er vorige week waren is het op een teleurstelling uitgedraaid. Maar vanaf zondag zag het er top uit en er zijn een aantal races ook echt doorgegaan.

Overigens wist Marcel te melden dat morgen de toertocht wordt verreden (200km) en dat de echte “profi’s” woensdag aan de beurt zijn voor de 200 km tocht (alternatieve elfstedentocht). Dit is vast terug te zien op de NOS want ook deze cameraploegen zijn aanwezig.

We hebben een aantal video’s op een rij gezet en het ijs en zeker ook het weer ziet er fantastisch uit.

Mochten er mensen zijn die foto’s of video’s willen delen dan is dat mogelijk op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Voor alle deelnemers veel succes en hopelijk niet de beelden zoals hieronder maar het liefst met ideale omstandigheden.

Weissensee

Vandaag

Weissensee Alternatieve Elfstedentocht

Weissensee Alternatieve Elfstedentocht

Weissensee Alternatieve Elfstedentocht

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...