Alternatieve Elfstedentocht Weissensee afgelast

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee afgelast

Toch wel droevig nieuws vanuit de Weissensee waar de deelnemers en organisatie teleurgesteld is over het niet doorgaan van de alternatieve elfstedentocht. Begin deze week gingen de wedstrijden niet door maar ook voor vrijdag en zaterdag zijn de wedstrijden afgelast.

Reden is de overvloedige sneeuwval die is gevallen en de temperaturen die omhoog zijn geschoten.

Heel toevallig moest een teamlid van ons daar ook zijn. Marcel woont en werkt en Oostenrijk en brengt veel zaken rond die in de horeca nodig is. De foto’s zijn van Marcel en we hopen voor de organisatie dat men voor de volgende keer beter weer heeft en dat het dan maar een succesvol event mag worden.

Volgende week staan er nog een aantal wedstrijden op het programma en laten we hopen dat deze wel doorgaan.

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Weissensee

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...