Ambassade NL geeft aan code oranje gaat naar geel!

Brixen im Thale Ederhut Vrienden van FANtastisch Oostenrijk Wim de Vroome Olieverf schilderij

Brixen im Thale Vrienden van FANtastisch Oostenrijk @Wim de Vroome Olieverf schilderij

Ambassade NL geeft aan code oranje gaat naar geel! Vandaag kwam er heel fijn nieuws tot ons. Oostenrijk heeft aangegeven dat we weer mogen reizen naar Oostenrijk. De twee landen die daar erg naar uitkijken zijn Nederland en België (laten we daar dan ook net voor schrijven 🙂 )

Maar de code Oranje blijft nog van toepassing tot as. zondag. Vanaf dinsdag 16 juni 2020 gaat deze code er af en wordt het code geel en dat is natuurlijk helemaal goed nieuws. Niets staat je dan in de weg om weer terug te keren naar het land van de bergen, schnaps, kaiserschmarren, wienerschnitzel en nog veel meer lekkernijen.

Hieronder een video van de ambassade van Nederland in Oostenrijk. Daar wordt het nieuws van de wijziging van code geel al aangegeven. Op de website Nederlandwereldwijd.nl kun je in de gaten houden wat de status zo al is.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...