Apfelstrudel waar vind je de lekkerste?

Apfelstrudl

Apfelstrudel waar vind je de lekkerste?

We kregen een ingezonden verhaal van Bart de Boer die het wel weet waar de Apfelstrudels erg lekker zijn. Wie het anders weet laat het ons weten of reageer in de reacties.

Mocht je een keer in de Altstadt van Innsbruck zijn, dan moet je echt even strudel eten bij Strudel-Café Kröll. Als je voor het Gouden Dak staat loop dan even de rechterstraat in, Hofgasse 6.
Bij deze specialiteiten bakkerij vind je niet zomaar de traditionele Apfelstrudel. Deze strudels zijn één van de lekkerste lokale lekkernijen. Ze hebben vele zoete en hartige strudels. Bijzondere combinaties van strudels maar erg verrukkelijk ????

Erg verleidelijk om niet meteen een strudel van elke smaak mee te nemen. Het is een kleine maar gezellige bakkerij. Omdat de strudels zo gewild zijn, kan het zijn dat er geen plaats voor je is. Gewoon even wachten of anders een heerlijke strudel meenemen.

Apfelstrudel

Apfelstrudel

Apfelstrudel

Wie nog een andere tip heeft als het om lekkernijen gaat horen we graag.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...