Après ski Muziek

Kuhstall Apres Ski Bar Ischgl

Wintersport is hoofdzakelijk heerlijk genieten van de sneeuw, zon en de mooie vergezichten. Naast het maken van mooie tochten of lekker knallen op de pistes is er ook 1 ding? waar je niet om heen kan:

De Aprés-Ski

Ieder dorp,bar of aprés-ski tent heeft ook zijn eigen muziek waar het om bekend is geworden. Op deze pagina willen we wat muziek zetten en zeker met beelden. De beeldkwaliteit is niet altijd wat je verwacht maar de voorpret is er zeker niet minder om.

Afgelopen jaar was ook Lorenz Büffel te horen over ene Johnny Däpp. Dit jaar zal het weer feest zijn.

Andreas Gabalier die nieuwe superster uit Oostenrijk. Vele hits al gehad waaronder Hulapalu.

Mickie Krause met Nur noch die Schuhe an. Die zullen jullie zeker wel is voorbij hebben horen komen in menig aprés-ski tent.

Deze mag ook niet ontbreken. Andreas Gabalier, I sing a Liad für Di

Uit Westendorf: Het enige echte origineel van Westendorf ik mis je, is toch van Rob van Holland die we dit nummer talloze malen hebben horen zingen in Gerry’s Inn.

Uit Kitzbühel mag volksheld Hansi Hinterseer niet ontbreken. Eerst als fantastische slalomskieer bekend (heeft de Hahnenkammrennen ooit gewonnen) daarna als schlagerzanger en acteur.

Wolter Kroes wie kent hem nou niet. Groot geworden in de Moskitobar in Westendorf mag op deze pagina niet ontbreken. Als vaste gast in de Moskitobar pakt hij ook nog wel is de microfoon.

Deze absolute knaller mag niet ontbreken. Afgelopen seizoenen was er geen ontkomen aan. Dagelijks knalde het uit de speakers maar nu heb je er beelden bij en die mogen toch best gezien worden. Helene Fischer, Atemlos durch de Nacht!

Ook mag DJ Ötzi niet ontbreken. Gerhard Friedle is zijn echte naam en komt uit St Johann in Tirol en werd heel bekend met dit nummer?

Andrea Berg Du hast mich 1000 mal belogen.

Udo Jurgens: Bitte mit sahne

Frans Duijts Jij denkt maar dat je alles mag van mij.

Mickie Krause heeft een Engel geküsst… Waar lijkt dit nummer toch op?

DJ Ötzi heeft nog een knaller. Ein Stern

Wolfgang Ambros kan natuurlijk niet ontbreken. Deze komt altijd wel voorbij.

Jan Joost de zingende skileraar uit Westendorf heeft daar ook een clip opgenomen en…een leuk nummer.

In het seizoen 2019/2020 kwam opeens dit leuke nummer voorbij. Wilbert Pigmans – De Toreador

Hüttenspass, einfach mehr Spass is een Nederlandse band die Duitse en Oostenrijkse schlagers spelen.

×