Après Ski, waar doen jullie dat?

Eisbar Kirchberg

Après Ski, waar doen jullie dat? Gisteren reden we langs Kirchberg in Tirol, aan het einde van de dag. We naderden de Fleckalmbahn en daar is normaal gesproken geen knallende muziek buiten. Dit keer wel. Dutchweek Kirchberg heeft daar dit lange weekend haar kamp opgeslagen en er zijn in Kirchberg diverse feestjes aan de gang.

Dus de auto trok naar links en plots waren we in Kirchberg. Wij kijken zelf dan altijd nog even bij de Eisbar. Daar waren we live op facebook gegaan maar het internet liet het even afweten. Toch hebben hier bijna zo’n 10.000 mensen naar gekeken. Omdat de kwaliteit wat te wensen overliet….ook maar even een korte video in elkaar gezet. Die staat hieronder.

Doordeweeks zijn er in de Eisbar diverse artiesten, dus als je van Après Ski houdt dan weten wij het wel. Maar welke locaties gaan jullie zelf in Oostenrijk Après Ski vieren. Graag de reacties hier delen, op facebook mag natuurlijk ook.

Eisbar Kirchberg

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht