Après Skizanger Rob Ronalds maakt geweldig mooi nummer

Rob Ronalds

Après Skizanger Rob Ronalds maakt geweldig mooi nummer

Het afgelopen winterseizoen is er niet eentje geweest om in te lijsten. Dat geldt niet alleen voor de fervent wintersporter maar zeker ook voor heel wat après ski zangers. Rob Ronalds is er daar één van.

Rob die doet menig après ski tent uit elkaar knallen met de hits die je zou verwachten. Maar na een stille winter heeft Rob een nieuw nummer uit gebracht. Dit is nu niet een nummer die je zou verwachten maar… dat neemt niet weg dat het een erg mooi nummer is. De clip is opgenomen in een schouwburg. Luister en kijk naar… “het regent in mijn hart”

Afgelopen winterseizoen was het ook voor de meeste onder ons dat “het regende in ons hart” maar we gaan ervan uit dat het vanaf oktober/november 2021 weer gaat sneeuwen in ons hart. Zeker in november als we weer aanwezig zijn bij het Winter Warm Up Weekend in Sölden. Het zou maar zo kunnen zijn dat Rob daar ook weer van de partij is. Om nog even in herinnering te brengen wat we dan verwachten… zie de onderstaande oude clip.

Rob Ronalds Après Skizanger

Rob Ronalds Après Skizanger

En die Smile die we hier boven zien, zien we graag weer komend winterseizoen terug.

Grittlmühle Brixen im Thale

Waar zou dit zijn? Klik maar op de foto!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...