Aqua Dome relaxed genieten in Längenfeld

Aqua Dome

©Aqua Dome

Aqua Dome relaxed genieten in Längenfeld. De vakantie in het Ötztal is meer dan alleen gaan op een van de vele kilometers aan wandelroutes of pistes. Tijd om te genieten hoort hier ook bij.

En dit kan op slechts 15 kilometer afstand van Sölden in de Aqua Dome van Längenfeld. In deze unieke 22.000 m² grootte en unieke therme kunt je lichaam, geest en ziel weer op krachten brengen. En dat omringd door de machtige drieduizend meter hoge toppen van het Ötztal.

Aqua Dome

©Aqua Dome

Thermen en natuur op hun best

In een complex met een opvallende architectuur van de “Ursprung”-kuurhal weerspiegelt de schoonheid van de natuur in de omgeving. Hout, steen, licht en – natuurlijk – water maken deel uit van dit verbazingwekkende decor. De in totaal 12 binnen- en buitenzwembaden hebben een aangename temperaturen tussen 34 en 36 graden Celsius. De binnenbaden zijn via waterwegen verbonden met drie markante buitenzwembaden op palen.

In de baden kan je genieten van luxe met een panoramische uitzicht op de Gamskogel, Fernerkogel, Hauerkogel en alle andere bergtoppen die Längenfeld omringen omvat.

Er zijn speciale aanbiedingen beschikbaar in Aqua Dome – zoals Relax! Dag Vakantie, Thermal Avond Deluxe of Moonshine Baden – kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een skivakantie in Sölden!

Ga voor meer gedetailleerde informatie naar AQUA-DOME.AT.

Bron: Sölden.com

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Ski Outlet Logo

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...