Fun in de zomer, Area 47 in het Ötztal

Naast prachtige natuur, de vele wandel- en mountainpaden in Oostenrijk zijn er ook waterparken. Één daarvan is een must. In het Ötztal ligt Area 47, gegarandeerd fun in de zomer.

Het is het grootste waterpark in Oostenrijk en ligt zo ongeveer 50 kilometer van Innsbruck, het park is DE plek voor wakeboarders, klimmers, families en adrenalinejunkies. Het is niet echt geschikt voor gezinnen met zeer kleine kinderen. Naast de activiteiten in het water biedt het ook genoeg zonder water, het biedt ook “onderdak” aan het grootste klimpark ter wereld. Last van hoogtevrees niet getreurd, je kunt je prima vermaken met mountainbikes, buggy’s of een crossmotor.

Genoeg voor een paar dagen een hoop plezier, en dat dacht men bij de Area 47 ook. Dus zijn er mogelijkheden om een overnachting te boeken, en  een hapje te eten.

Area 47

Het park is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en in de periode van 19 mei  tot 16 september kan men een uur langer plezier maken bij de Water Area. Tot 19:00 uur is men dan geopend.

Hier kun je de locatie vinden.

Meer info: area47.at

Ps wij zijn ook erg benieuwd of jullie al eens in dit mooie park zijn geweest. Als je jouw ervaring wil delen laat het ons weten op info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht