Fun in de zomer, Area 47 in het Ötztal

Fun in de zomer, Area 47 in het Ötztal

Naast prachtige natuur, de vele wandel- en mountainpaden in Oostenrijk zijn er ook waterparken. Één daarvan is een must. In het Ötztal ligt Area 47, gegarandeerd fun in de zomer.

Het is het grootste waterpark in Oostenrijk en ligt zo ongeveer 50 kilometer van Innsbruck, het park is DE plek voor wakeboarders, klimmers, families en adrenalinejunkies. Het is niet echt geschikt voor gezinnen met zeer kleine kinderen. Naast de activiteiten in het water biedt het ook genoeg zonder water, het biedt ook “onderdak” aan het grootste klimpark ter wereld. Last van hoogtevrees niet getreurd, je kunt je prima vermaken met mountainbikes, buggy’s of een crossmotor.

Genoeg voor een paar dagen een hoop plezier, en dat dacht men bij de Area 47 ook. Dus zijn er mogelijkheden om een overnachting te boeken, en  een hapje te eten.

Area 47

Het park is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en je kunt er nog terecht tot en met 3 oktober 2021. Mocht je een bezoek brengen aan dit park dan zijn wij heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Als je jouw ervaring wil delen laat het ons weten op info@fantastischoostenrijk.nl

Hier kun je de locatie vinden.

Meer info: area47.at

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×