Arjan bericht vanaf de gletsjer

Arjan bericht vanaf de gletsjer.

We kregen afgelopen week nog wat foto’s en een video ingezonden door Arjan de Wolff. Arjan was aanwezig op de Kitzsteinhorn van Kaprun en deed een klein verslagje.

“De dag (dinsdag 13 oktober 2020) begon vandaag behoorlijk bewolkt en mistig, af en toe een verdwaalde sneeuwvlok.

Rond de middag kwam de zon door, helaas voor korte duur, slechts 20 minuten hebben we hiervan kunnen genieten. De rest van de dag doen we het met wolken en slecht zicht. De sneeuw kanonnen draaien op volle toeren en de lager gelegen liften draaien al test rondjes.
Ik denk en hoop dat deze morgen open gaan omdat we prachtig weer verwachten”

Dat prachtige weer de volgende dag heeft Arjan met ons meegemaakt en komt ook in onderstaande video voor.

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen we hoe je deze buffys kunt bestellen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht