Arnold Schwarzenegger naar Hahnenkammrennen en aangehouden in München

Kitzbühel Hahnenkamm Zielgelände Streif

Arnold Schwarzenegger naar Hahnenkammrennen en aangehouden in München

Je leest het goed Arnold Schwarzenegger is aangehouden op het vliegveld van München vanwege een horloge.

Arnold Schwarzenegger (Oostenrijker van nature) is gisteren (dinsdag) op de luchthaven van München aangehouden door Duitse douanier, omdat hij een waardevol horloge niet had aangegeven. Een woordvoerder van de douane heeft dit bevestigd aan een Duits Persburo.

Ieder jaar brengt de “Terminator” een bezoek aan de Hahnenkammrennen en kwam op het vliegveld in München aan. Door dit vergrijp wordt nu een strafrechtelijke procedure opgestart.

De 76-jarige Schwarzenegger was van plan om het horloge achter te laten in Europa. Als goederen in de EU blijven, dien je daar belasting en invoerrechten over betalen en dit geldt ook voor Arnold Schwarzenegger.

Een woordvoerder laat aan de Duitse krant (Bild) weten dat Schwarzenegger een boete krijgt van 35.000 euro. Na het betalen van de boete mocht hij het vliegveld verlaten.

Kitzbühel Hahnenkamm Streif Redbull

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...