Ingezonden video Arnold Witteveen FANtastische beelden

Ingezonden Video Arnold Witteveen FANtastische beelden

SkiWelt

We hebben van Arnold Witteveen weer een video gekregen. Vorig jaar verraste hij ons met wel een hele leuke video van zijn dochter Naomi. Toen 2 jaar oud en wij denken een toekomstig Olympisch Kampioene.

Heb je de beelden gemist…bekijk ze dan hieronder dan nog eens.

In het geheim zijn ze dit jaar aan het trainen met Naomi. We gaan de concurrenten voor de winterspelen van 2030 natuurlijk niet wakker maken. Dit keer daar geen beelden van. Maar Papa Arnold Witteveen heeft werkelijk een hele fraaie video gemaakt….en het weer….kijk zelf. Zelden dat je zo’ n week hebt. Perfecte sneeuw, weinig wind, over het algemeen rustige pistes en kaiserwetter.

Bekijk de lange video en geniet vooral van de beelden. Deze beelden hadden ook in elk willekeurig gebied gemaakt kunnen worden in de Noord Alpen.

Wie volgt met een video update en…denken jullie er nog aan dat je ski’s kunt winnen met het insturen van jouw vakantie foto’s. Hoe? Lees dat  HIER nog eens na.

ski-outlet-foto-wedstrijd

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht