Artiesten Top of Mountain Concert Ischgl bekend

Ischgl 25 nov 2018

Artiesten Top of Mountain Concert Ischgl bekend, Il Volo en Alice beiden uit Italië zullen een optreden verzorgen.

Ischgl verwelkomt iedereen weer terug op 25 november 2021, naast de opening staat op 27 november de Top of the Mountain OPENING CONCERT gepland. De acts zijn eindelijk bekend gemaakt.

Openingsconcerten

Na een jaar afwezigheid wordt dit jaar het traditionele Top of the Mountain Openingsconcert weer georganiseerd. Dit jaar zullen twee Italiaanse acts een optreden verzorgen. Het nachtelijke decor in de bergen maakt het live openluchtconcert tot een unieke belevenis.

De twee Italiaanse acts zijn:

  • Il Volo: De drie Italiaanse zangers begonnen hun carrière als deelnemers aan een talentenjacht. Vandaag de dag zijn ze een internationaal bekend opera-pop-trio. Uitverkochte wereldtournees, tien gouden platen, twaalf platina platen en nog veel meer onderscheidingen zijn het ultieme bewijs van het uitmuntende talent van Il Volo.
  • Alice: De internationale carrière van de bekende popzangeres nam een hoge vlucht in 1981, een jaar na de release van haar debuutalbum “Capo Nord”. Sindsdien is Alice aan de winnende hand. In 2020 begon haar huidige tournee, die door publiek en critici zeer wordt geprezen.

Het concert in een notendop

  • Datum: 27 november 2021
  • Locatie: sportterrein Ischgl (Silvretta kabelbaan, parkeerplaats Oost)
  • Aanvang concert: om 18:00
  • Kaarten: Toegang is inbegrepen in de dagskipas en kost € 65,00 voor volwassenen en € 40,00 voor kinderen tot 17 jaar, en gratis onder de 8 jaar onder begeleiding van een ouder
  • Maatregelen: 2-G-regel (gevaccineerd, hersteld) op het hele concertterrein, kinderen jonger dan 12 jaar met een geldige snelle antigeentest of PCR-test
  • Alle informatie over het kopen van tickets & de regels voor het concert vindt je hier.
Helene Fischer Ischgl Top of the Mountain

Helene Fischer live in Ischgl, foto van Facebookpagina Ischgl

Top of Mountain Concert

Dit jaar eindelijk ook weer de traditionele Top of Mountain concerten, ieder jaar voor Corona werd dit in het winterseizoen georganiseerd. De laatste die het seizoen mocht afsluiten was Eros Ramazzotti.

Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot Helene Fischer, Andrea Berg, Mariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink enz. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Alle informatie is te vinden op ischgl.com, de nu geldende maatregelen zijn hier te vinden.

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...