Astrid met haar B&B in Oostenrijk is wellicht op zoek naar jou!

Jochberg Barenbadkogel Zon topfotoGauxjoch

Astrid met haar B&B in Oostenrijk is wellicht op zoek naar jou!

Wellicht dat jullie de fragmenten al op TV hebben gezien maar er komt weer een nieuwe TV programma waarin mensen opzoek zijn naar…. een partner. In deze serie staat een B&B centraal in het buitenland. Ook Oostenrijk is vertegenwoordigd. Astrid heeft een oproep gedaan en wellicht dat er onder de volgers van FANtastisch Oostenrijk wel kandidaten zijn. Astrid stelt zich in ieder geval voor:

De zelfstandige Astrid ging op jonge leeftijd al naar Oostenrijk op vakantie. Ze voelde zich thuis daar en werd verliefd op de bergen. Ze riep toen al dat ze daar ooit een eigen pension zou openen en deze droom is vijf jaar geleden samen met (haar toenmalige partner) en haar
kinderen in vervulling gegaan.

Nu runt ze deze B&B samen met haar twee kinderen. Ze is geregeld in de bergen te vinden om te wandelen en te skiën. Astrid is heel handig en heeft
geen man nodig voor de klusjes in huis, maar verlangt naar een arm om haar heen. Ze wil graag een man leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven en empathisch is.

Ben je geïnteresseerd om Astrid te ontmoeten? Meld je dan aan via deze link!

Sölden 7 november 2021 @ron Vlierberghe

Oostenrijkse Winkel grote banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×