Astrid Joosten en Thérèse Boer: Oostenrijk is een fantastisch wijnland!

Oostenrijk Astrid en Therese

Astrid Joosten en Thérèse Boer: Oostenrijk is een fantastisch wijnland!

Wij creëerden samen Astrid & Thérèse wijnen. Onze passie voor wijn bracht ons samen en de afgelopen 15 jaar proefden we vele honderden wijnen op zoek naar bijzondere, goed gemaakte, zuivere wijnen van wijnboeren die onze filosofie delen. Pure en smaakvolle wijnen tegen betaalbare prijzen. Ons label wordt geprezen om z’n goede prijs-kwaliteit verhouding.

Oostenrijk heeft zichzelf de laatste jaren met kwaliteit geweldig op de kaart gezet.

Proef onze twee Oostenrijkse parels: uit Niederösterreich komt onze Grüner Veltliner en uit Wagram onze zeldzame Roter Veltliner, een prachtige witte wijn, al doet de naam anders vermoeden.

Wijngaarden Oostenrijk

Grüner Veltliner

De Grüner Veltliner is de wijn die Oostenrijk helemaal op de kaart heeft gezet als kwalitatief wijnland. Geen toprestaurant zonder Grüner Veltliner. Thérèse werkt er graag mee in het restaurant; als aperitief vindt iedereen hem lekker, maar ook gastronomisch is hij breed inzetbaar. Een heerlijke zuivere wijn met smaakaroma’s van appeltjes, meloen en ananas en het karakteristiek pepertje op het eind, terwijl de wijn een lange fruitige afdronk heeft.

Een klassieker voor bij asperges maar ook lekker bij aziatische gerechten. Nu voor €9,95 per fles.

Roter Veltliner

Een echte verborgen schat in ons assortiment is de Astrid & Thérèse Roter Veltliner, die we vonden in Wagram. De Roter Veltliner druif wordt zeer beperkt aangeplant en is daarmee een unicum. Hij heeft een grote gelaagdheid van smaken, zoals rijp steenfruit, honingmeloen en peer. Daarnaast een toefje honing en amandelen en vooral ook een mooie mineraliteit. De Roter Veltliner laat de unieke diversiteit van Oostenrijkse wijnen zien!

Voor de Astrid & Thérèse Roter Veltliner werd een bijzonder maakprocedé gehanteerd: De oogst gebeurt geheel handmatig, waardoor de duivenselectie optimaal is. 60% van de wijn heeft 5 maanden in een RVS vat gerust “sur lie”, wat extra veel smaakextract geeft. 40% van de wijn heeft gerust in een groot vat, gemaakt van acacia hout. Door het enorme ontwikkelpotentieel kan de wijn nog jaren bewaard kan worden.

Lekker bij: witvis, gevogelte, Franse kaas. Nu voor €12,95 per fles.

Maak kennis met de wijnen van Astrid & Thérèse

Astrid & Thérèse Oostenrijk wijnpakket

De wijnen van Astrid & Thérèse zijn te koop in hun webwinkel www.astridentherese.nl

Om kennis te maken met de wijnen Astrid & Therese is er het Oostenrijk Wijnpakket. Dit exclusieve pakket biedt de mogelijkheid om beide topwijnen te ervaren. Nu voor €69 per pakket (3 x Gruner Veltliner en 3 x Roter Veltliner). De wijnen zijn ook los per doos van 6 flessen te koop.*

Bestel vandaag nog en gebruik code OOSTENRIJK voor gratis verzending.

Proost op de rijke tradities en buitengewone smaken van Oostenrijkse wijnen met Astrid & Thérèse

GA NAAR WEBWINKEL

https://www.astridentherese.nl/oostenrijk

*Actie geldig t/m 3-3-24 of zolang de voorraad strekt. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Dit vind je ook FANtastisch...

×