Audi quattro Cup finale in Kitzbühel Golf

Golf Kitzbühel Schwarzsee

Audi quattro Cup finale in Kitzbühel, het slotakkoord is dan deze week in Kitzbühel (tot en met 26 september 2019) We spreken over de wereldbeker finale voor amateurgolfers. Voor de 2e keer is Kitzbühel de sportstad die deze wedstrijden mag organiseren en zelfs volgend jaar mogen ze dit ook doen. Dan wordt het ook de 30e keer en dat zal ongetwijfeld groots gevierd worden.

Bij de Audi quattro Cup finale doen 78 golfamateurs mee uit 36 verschillende landen. Maar de golfers staan niet alleen op de golfbaan. Ze zullen ook aanwezig zijn bij de Audi Driving Experience (wie wil daar nu niet aan meedoen) Maar ook zeker zal de legendarische Hahnenkamm bezichtigd worden en je kunt er natuurlijk uitstekend wandelen.

De golfbaan waar gespeeld wordt is een hele mooie. De golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Audi quattro Cup Kitzbühel

De Audi quattro Cup ontstond in 1991 in Duitsland. Met 51 toernooien en meer dan 6.000 spelers. Al in het volgende jaar speelden acht landen deze toernooiserie en inmiddels is de drempel van 80.000 deelnemers per jaar bereikt. In de afgelopen 28 jaar hebben meer dan 1,3 miljoen golfers deelgenomen aan Audi quattro Cup-toernooien. Ongeveer 80.000 spelers uit meer dan 38 landen concurreren tegen elkaar in 600 toernooien in teams van twee. Het winnende team van elk regionaal Audi quattro Cup-toernooi heeft het recht om deel te nemen aan de respectieve landfinale. Voor de Wereldfinale kwalificeert op zijn beurt het winnende team van de landfinale.

Audi quattro Cup Kitzbühel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...