Axamer Lizum ook daar is Corona vastgesteld

Axamer Lizum ben je daar geweest medio maart?

Ook in dit skigebied zijn er mensen die ziek zijn geworden van het Coronavirus. Dit geldt voor mensen die tussen 13 en 16 maart in deze regio is geweest.

Afgelopen woensdag hebben die autoriteiten dit in Oostenrijk doorgekregen. In deze periode waren er 3 grote groepen aanwezig vanuit Nederland, Zweden en Ierland. De mensen die van deze groepen uitmaken hebben plekken bezocht waar er mensen ziek zijn geworden. Twee mensen zijn nu al positief getest bij terugkeer in het eigen land.

Omdat je te maken hebt met een incubatietijd van 14 dagen zouden alle personen de gezondheid in de gaten moeten houden, ook melden bij de instanties die daarvoor zijn.

Mocht je bij de volgende plekken zijn geweest hou je zelf dan echt goed in de gaten want die inkubatietijd loopt door tot 30 maart.

Gondel/Liftanlagen Axamer Lizum
Almbar (Axamer Lizum)
Dohlennest
Bärenhütte= Pleisenhütte
Sunnalm
Hoadl
Hotel Edelweiss, Götzens
ClubHotel
Tiroler Haus
Skibus in Axamer Lizum
Golfstüberl Birgitz
Sportcafe Götzens
Intersport Axamer Lizum
Gasthaus Bini´s
Alparthotel, Götzens

De instanties van de verschillende landen zijn reeds geïnformeerd.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...