Badesee Uttendorf

Familiendorf Uttendorf

@David Innerhofer

Badesee Uttendorf

De Badesee in Uttendorf is een populaire zwemmeer in het Salzburgerland, Oostenrijk. Hier zijn enkele belangrijke punten over deze locatie:

  1. Ligging: De Badesee bevindt zich in het dorp Uttendorf, dat deel uitmaakt van de regio Pinzgau in het Salzburgerland. Het meer ligt in een prachtige alpenomgeving, omgeven door bergen.
  2. Activiteiten: Het meer biedt tal van recreatieve activiteiten. Zwemmen is natuurlijk de belangrijkste activiteit, maar er zijn ook mogelijkheden voor andere watersporten zoals waterfietsen en vissen. Rondom het meer zijn er ook ligweiden om te zonnen en picknicken.
  3. Faciliteiten: Bij de Badesee zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar om het verblijf aangenaam te maken. Dit omvat sanitaire voorzieningen, kleedkamers, een kiosk of restaurant voor snacks en drankjes, en vaak ook speelplaatsen voor kinderen.
  4. Toegankelijkheid: Het meer is goed toegankelijk voor bezoekers. Er is meestal voldoende parkeergelegenheid in de buurt en het gebied is geschikt voor gezinnen met kinderen.
  5. Natuurlijke omgeving: De Badesee staat bekend om zijn schone water en de mooie, natuurlijke omgeving. Het is een goede plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.
  6. Toegangsprijs: Voor het betreden van het meer en het gebruik van de faciliteiten kan een toegangsprijs worden gevraagd, vooral tijdens het hoogseizoen.

De Badesee in Uttendorf is dus een ideale plek voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar ontspanning en recreatie in een mooie, natuurlijke omgeving.

Familiendorf Uttendorf

@David Innerhofer


Familiendorf Uttendorf

@David Innerhofer

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Zomer Weissee GletscherweltBanner Uttendorf banner Zomer

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×