Bakken met sneeuw in Oostenrijk maar niet overal VIDEO

Brixental gezien vanaf Kitzbüheler Horn

Brixental gezien vanaf Kitzbüheler Horn

Bakken met sneeuw in Oostenrijk maar niet overal VIDEO

We hebben de afgelopen dagen bericht dat er veel sneeuw gevallen is in Oostenrijk. Iedere keer hebben wij wel aangegeven dat dit gaat om gedeeltes van westelijke Tirol, Ost Tirol en delen van Karinthië. Daar zijn meters sneeuw gevallen (hoog op de berg) maar wat een contrast aan de noordkant. We praten dan over bezirk Kitzbühel, oostelijk van Innsbruck maar ook zeker richting Salzburgerland. We kunnen in deze regio’s amper spreken van hoeveelheden. We zien wel dat de omgeving Gerlos toch nog wel wat sneeuw heeft gevangen.

We hebben weer een rondje webcams gedaan en deze kun je hieronder bekijken!

Vooral in de omgeving waar geen bakken met sneeuw zijn gevallen daar zou je je nu enorm druk maken of het wel zou sneeuwen met de kerst, we spreken dan van Kerst-stress. Die hebben we nu allemaal totaal niet maar wellicht wel als deze situatie nog aan zou houden tot 7 januari 2021. Daar is onze hoop toch wel op gevestigd. Maar dat duurt nog een maand. In de tussentijd zal Frau Holle best wel weer eens met de kussens kunnen gaan zwaaien. Laten we hopen dat straks alles weer mooi wit is…. en ga je dit jaar niet geniet dan van de beelden.

Pitztaler Gletser

Ook zagen jullie in de video beelden voorbij komen vanaf de Pitztaler Gletsjer. Daar zag je zelfs skiërs. Dat betekent niet dat het gebied open is. Daar wordt getraint en dat zijn sporters die in het bezit zijn van een licentie…. en die mogen trainen.

Fieberbrunn zie je de witte kunstsneeuwbanen lopen

Fieberbrunn zie je de witte kunstsneeuwbanen lopen.


scheffau speichesee gaat leeg

De speichersee gaat al snel de bodem zien. Zoveel kunstsneeuw wordt er nu al aangemaakt.


St Johann in Tirol en kunstsneeuwpistes

St Johann in Tirol en kunstsneeuwpistes

Of er de komende tijd nog bakken met sneeuw aan gaan komen voor de noordkant dat gaan we zien en jullie kunnen het elke ochtend volgen want…dan staat er weer een nieuw weerbericht vanuit Oostenrijk voor jullie klaar.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Vos Wintersport uitverkoop 2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...