Baumbar Kaprun Review en Video

Kaprun Baumbar

Bij iedereen die wel eens in Kaprun is geweest, is de Baumbar een bekende naam. Of je nu 2, 5 of 10 jaar geleden Kaprun bezocht hebt, de Baumbar met zijn markante ligging bij de ingang van Kaprun is voor velen een punt van herkenning. In de afgelopen jaren heeft de Baumbar een aantal veranderingen ondergaan. Benieuwd? In deze vlog laat Gabi zien wat er allemaal nieuw te zien en… te eten is!

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht