B&B Vol Liefde opzoek naar deelnemers vanuit Oostenrijk

B&B Vol liefde

B&B Vol Liefde opzoek naar deelnemers vanuit Oostenrijk

Voor een gloednieuw seizoen van het succesvolle RTL4 programma B&B Vol Liefde, wordt er weer gezocht naar vrijgezelle B&B eigenaren. Na drie seizoenen vol met liefde op plekken overal op de wereld, staat men bij RTL 4 weer te trappelen om een nieuw seizoen te starten!

Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd in het prachtige Oostenrijk of elders? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/ hotel/ guesthouse/ chateau/ agriturismo/ camping/ chambre d’hotes in het buitenland runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner?

Heb je interesse meld je dan aan via:

https://bluecirclecasting.nl/…/benbvolliefde-hoofdpersonen

Of stuur een mailtje naar casting@bluecircle.nl voor vrijblijvend meer info en wie weet staat de liefde van je leven binnenkort op de stoep!

 

Jochberg Barenbadkogel Zon topfotoGauxjoch

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×