Beelden vanuit de auto en wat is het winters!

FANtastisch Oostenrijk Caravan

weer een laagje erbij vandaag

Beelden vanuit de auto en wat is het winters!

Vandaag kregen we ook weer een video binnen en binnen ons eigen team was Jeroen onderweg naar Wörgl en daar zijn opnames van.

Na een nachtje van een centimeter of 7 aan sneeuw hebben we een live update laten zien vanuit de auto. Jeroen was op weg naar Wörgl en moest de korte pas af tussen Westendorf en Hopfgarten. Daar zijn dus beelden van een het ziet er super winters uit. Kijk zelf maar eens.

Ook kregen we van een volger nog bijna de omgekeerde weg naar Westendorf. De auto reed dit keer ook door het dorpscentrum en nog steeds bij een overwegende witte kleur.

Wat we hebben gezien op de weerkaarten is dat de sneeuwgrens wat gaat stijgen maar ook dat er 2 keer deze week de sneeuwgrens weer volop in het dal gaat komen. Hoeveel sneeuw dat met zich mee gaat brengen dat gaan onze weermannen morgenochtend weer in een nieuw bericht rond toeteren. Morgenochtend om 8 uur staat er weer een mooi weerbericht voor Oostenrijk klaar.

Sneeuwkanonnen aan tot aan in het dal

Sneeuwkanonnen aan tot aan in het dal

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

In2sportbrands Winter banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...