Skiën op Gras, Behind The Scenes met Audi

Skiën op Gras, Behind The Scenes met Audi. Een aantal seizoenen geleden kwam er een leuke video voorbij van een Audi reclame. Maar daar was later ook weer een vervolg opgemaakt. Hoe is deze video tot stand gekomen. Wie heeft er ook wel eens zo geskied later in het jaar?

Zelf skiën we liever op sneeuw maar je weet maar nooit of er wat mindere sneeuwjaren aangaan breken. Één ding is zeker, het is mogelijk om op gras te skiën maar dat wisten we natuurlijk wel.

We zijn benieuwd wat voor ludieke video’s er komend jaar weer worden gemaakt. Heb je een tip mail het ons maar (info@fantastischoostenrijk.nl) of heb je zelf nog een leuke video?

Audi

Audi

Audi

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...