Bekeuring in Oostenrijk van 500 euro voor SCHEET

Foto's vanuit FO Wenen Heleen de Vries

Wenen foto @Heleen de Vries

Bekeuring in Oostenrijk van 500 euro voor SCHEET. Dit is voor een keertje de categorie Opmerkelijk Nieuws!

Wat zou je denken bij deze titel. Dit is een grap! Helaas is het toch niet zo. Wat is er aan de hand geweest in de stad Wenen.

Een man kreeg in een park in het centrum van Wenen het aan de stok met een aantal politieagenten. De situatie escaleerde en de man in kwestie keek de agenten recht in het gezicht toen er weldra een enorme scheet werd gelaten. Volgens de agenten gedroeg de man zich provocerend en weigerde mee te werken.

De agenten konden de actie van de man niet waarderen en slingerde hem op de bon vanwege schending van het openbaar fatsoen. De politie geeft zelf aan dat men niemand normaal gesproken een bekeuring hiervoor geeft. De man gedroeg zich erg provocerend en dit was dan ook wat zeker mee heeft gespeeld bij de beoordeling hiervan.

Wij zijn blij dat we in ieder geval nog wel een scheetje mogen laten. Vooral na een heerlijk maaltijd wil er nog wel eens eentje glippen 🙂 maar genoeg hierover. We vonden het gewoon “leuk nieuws” dat niet dagelijks tot ons komt.

Wenen Bekeuring Scheet 500 euro boete

Bron RTLnieuws

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...