Belg overreden door Pistenbully

Belg overreden door Pistenbully

2012-11-29-neuer-pistenbully-100

Het is tegenwoordig niet alleen uitkijken voor Lawines maar wat te denken van de Pistenbullys. Gisteren gebeurde er weer wat bij de Patscherkofel (skigebied Innsbruck)

Een 24 jarige Belg was aan het skiën door het bos en keerde terug richting de piste. Wat hij op dat moment niet zag is dat er een pistebully op dat moment ook op de piste aanwezig was. Hij kwam voor de Pistenbully uit en het voertuig reed over hem heen. De bestuurder zag de man ook niet. Reden was het enorme slechte zicht en zware sneeuwval.

Door erg hard roepen van de Belg hoorde  een liftmedewerker hem en kon zodoende nog gered worden. De Belg heeft ook nog enorm veel geluk gehad. Door de massa?s sneeuw die er is gevallen lag er veel tiefschnee op de piste. Dit heeft er voor gezorgd dat zware verwondingen niet zijn opgetreden. Wat de schade wel is werd niet meegedeeld.

Pas dus op als je weer terug skiet de piste op. Zeker aan het einde van de dag want dan komen de pistenbullys weer op de pistes om weer een FANtastische piste te maken voor de volgende dag.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×