Bergbahnen op halve kracht komende winter?

Saalbach Kohlmais Topfoto

Bergbahnen op halve kracht komende winter?

Gisteren hebben we nog een bericht geschreven hoe het nu verder gaat met de après ski. Een duidelijk antwoord is nog niet te geven. In september horen we daar mee over. Ook kwam na het schrijven van dit bericht weer één van de meest gestelde vragen binnen.

Worden de gondels/liften qua capaciteit beperkt? Dat hebben wij een directielid van een bergbahn voorgelegd. Deze wist met zekerheid aan te geven dat er GEEN capaciteit zal worden terug geschroefd en dat zal gelden voor geheel Oostenrijk.  De reden ligt namelijk voor de hand.

Bergbahnen worden geschaard onder het openbaar vervoer. In het openbaar vervoer zijn er ook geen beperkende maatregelen qua capaciteit. Het enige waar je je dan wel aan moet houden zijn mondkapjes maar een buffy kan natuurlijk ook. De meeste van ons hebben een buffy en die mag je hiervoor gebruiken. Als dat de enige beperking in de lift is dan kunnen we daar natuurlijk best mee leven, toch?

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wij kunnen de mensen dan ook gerust stellen dat ook in de drukkere periodes (Kerst en Krokus) gewoon de normale capaciteit zal worden gehaald.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht