BERGFESTival 2020 afgelast in Saalbach

BERGFESTival
© berg-festival.com

BERGFESTival 2020 afgelast in Saalbach, een domper in het Skicircus de 7e editie van BERGFESTival is afgelast, dit in overleg met het toeristenbureau Saalbach. Reden mag zich raden maar toch had men de hoop dat het door zou gaan.

Door de huidige toename van positief geteste mensen en na overleg met de Tourismusverbänden en gezondheidsautoriteiten is men tot dit besluit gekomen. De gezondheid is de hoogste prioriteit en het daarbij onvermijdelijke risico om geïnfecteerd te worden was aanwezig. Na overleg met Tourismusverband Saalbach is dit event helaas afgelast.

De reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de editie in 2021, maar er is ook een mogelijkheid om het geld terug te krijgen. De kaarthouders ontvangen binnenkort een e-mail met daarin alle informatie over de procedure.

Lees ook: eerdere berichtgeving BERGFESTival

Bron: BERGFESTival

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Turner Banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht