BERGFESTival Saalbach 2019

BERGFESTival
© BERGFESTival berg-festival.com

Bergfestival Saalbach, van 6 tot en met 8 december 2019 wordt de 6e editie van BERGFESTival in Saalbach gehouden, het jaarlijks terugkerende festival duurt 2 dagen en 2 nachten.

De locaties zijn o.a. de Hinterhag Alm, Castello en Goaßstall, maar er zijn meer locaties. Net als bij de vijf voorgaande edities zal het festival weer in het teken staan van sneeuw, goede muziek en veel mensen.

Onderstaand het programma.

BERGFESTival programma vrijdag zaterdag

© BERGFESTival berg-festival.com

Kaarten voor of de vrijdag of de zaterdag kost €64,90, voor beide dagen ben je €99,90 kwijt.

Meer hierover is hier te vinden, een kaart of arrangement kopen kan hier.

Meer info ga naar Berg-festival.com

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Holland Snack Express 1200x400

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×