BERGFESTival Saalbach 2023

Bergfestival 2023

BERGFESTival Saalbach 2023

De opening van het nieuwe winterseizoen in het Skicircus zal ook dit jaar weer muzikaal bij worden gestaan.

Van 8 tot en met 10 december 2023 keert het BERGFESTival voor de 9e editie weer terug in Saalbach Hinterglemm. De locaties zijn o.a. de Hinterhag Alm, Castello en Goaßstall. Net als bij de voorgaande edities zal het festival weer in het teken staan van sneeuw, goede muziek en veel mensen.

Het BERGFESTival laat de Alpen op veel verschillende locaties rocken.

Net als bij de skipassen loont het ook nu om de tickets in de voorverkoop te kopen. De gelimiteerde dagkaarten zijn nu verkrijgbaar voor €62,50 en de pas voor beide dagen voor €106,00. Het loont om snel te zijn!

Onderstaand het programma.

BERGFESTival programma

Kaarten zijn te verkrijgen via berg-festival.com en beginnen zoals eerder gemeld bij €62,50 voor een dagticket en €106,- als je vroeg boekt voor het hele weekend. Voor alle informatie ga naar Berg-festival.com, hier vind je naast de artiesten en kaarten ook arrangementen.

Nieuw dit jaar is de app voor dit evenement, deze is voor zowel Android als iOS te downloaden. Meer informatie klik hier.

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×