BERGFESTival Saalbach Hinterglemm

BERGFESTival 2015

BERGFESTival Saalbach Hinterglemm

De zomer moet nog beginnen maar we zijn al weer bezig met de komende winterseizoen, niet alleen wij zijn er al mee bezig ook de gebieden. Zo zal er in Skicircus Saalbach Hinterglemm weer het nodige georganiseerd worden oa. een nieuwe editie van het BERGFESTival.

BERGFESTival Saalbach Hinterglemm is een nieuw muziek festival die in 2014 haar vuurdoop kreeg. Één weekend lang met (hopelijk) veel sneeuw, veel mensen, goede muziek en dat allemaal in een niet te grote omgeving het moest gezellig en knus overkomen. Hier waren de organisatoren in geslaagd met als gevolg dat er in 2015 de tweede editie georganiseerd gaat worden.
De nieuwe editie zal op 4, 5 en 6 december 2015 gehouden worden, welke bands er komen is nog niet bekend op de drie namen na die prominent op de site staan. Voor de vroege vogels onder ons kost een kaartje voor het hele weekend ?55,-, hoeveel dat later zal gaan worden is nog onbekend.

Kaarten kan je hier kopen.

Meer info en bron van de foto: BERGFESTival officieel website.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht